2014. január 31., péntek

#2Díj

Először is nagyon köszönöm ezt a díjat.! Nagyon jól esik az ilyen kedves gesztus.

#2Díjam 

Idézem : "Ez nem egy hétköznapi díj! Az a célja, hogy jobban odafigyeljünk egymásra, és tiszteletben tartsuk az írókat.  Köszönöm:Nikol 
Feladat: 
 • Iratkozz fel a küldő blogjára! ( amelyik blogodra kaptad a díjat,annak az összes írójára vonatkozik)
• Légy rendszeres olvasója a blognak és kommentelj! ( amelyik blogodra kaptad a díjat,annak az összes írójára vonatkozik)
• Küld vissza neki a díjat!
• Válaszolj 5 kérdésére! ( amelyik blogodra kaptad a díjat,annak az összes írójára vonatkozik)
• Írj magadról 5 dolgot! ( amelyik blogodra kaptad a díjat,annak az összes írójára vonatkozik)
• Majd küld tovább a díjat minimum 5 embernek. ( ha magadtól nem ismersz annyi blogot,aminek küldhetnéd, látogass meg egy-két FB csoportot )
• Minden szabályt kötelességed betartani,mivel ezzel jobbá teszed a többi író életét is. Ezzel a díjjal támogatod őt,hogy ne adja fel amit csinál.
• Mielőtt kirakod a díj képét,mindenképpen tüntesd fel ezt a kis szöveget: A neve közösségdíj,ami egyben a legjobb írót is illeti.Az a célja,hogy jobban odafigyeljünk egymás blogjára,és tiszteletben tartsuk az írókat. • Köszönjük,hogy hozzájárulsz a továbbadásához. :)
• Ha egyszer visszakapod a díjat,már ne küld vissza.(akkor az egy örök körforgás lenne)
• Kötelességed a teljes szabályzatot továbbküldeni,kivétel nélkül. 

Válaszolj 5 kérdésre:
Miért akartál író lenni? 
Mert itt a saját képzeletbeli világomban vagyok. Át élhetem a képzeletemben azt, amit az élő életben nem élhetnék át. Másoknak egy kis izgalmat, örömöt tudok szerezni. Itt nem kell azon törnöm magam, hogy megfeleljek. Akinek tetszik az úgy is feliratkozik rá vagy jelzi és ahogy elnézem, igen sokaknak tetszik a sztorim.
Mi vagy ki improvizált az írásra? 
Hát senki sem. Igazából én döntöttem úgy, ha már nagyon sok blogot olvastam..tudtam, hogy hogyan kell kb. írni. Megtetszett ez a dolog és így nem csak az agyam szüleményei, hanem "valóra" is válthatom.
Melyik a kedvenc számod? 
One Direction.Midnight Memories (egész album)/Rock me/ Moments/ Just can let her go. Little Mix-Word up/Little me/Wings/ Move..szóval van egy pár..sorolhatnám a végtelenségig.
Cica vagy kutya? 
Kutya..és ott is csakis a Husky.:3
Mi a fontosabb egy blogon?
A kinézet, az írási tehetség, helyes írás (ami megjegyzem néha nekem is előfordul egy-két emberi hiba) a SZTORI nagyon fontos, hogy izgalmas legyen. A fogalmazás és hát nincs mit titkolni, kell hozzá egy kis fantázia.

5 dolog rólam:
1.Imádok zenét hallgatni. (megőrülök, ha nem hallgathatok minden nap.)
2.Kék a hajam vége.
3.Nem szeretem ha valaki szomorú, így hát mindig vicceket mondok vagy szórakoztatom a népet, ennek elkerülése érdekében.
4.Nagyon furcsa a stílusom, minden téren.
5.Egy igazi legjobb barátnőm volt, de már nem tartom vele a kapcsolatot.

Akik megkapják:(10)
(ez ött..de azt írták elég ennyi is ><)
 
Nóry

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése